י"א בכסלו ה'תש"פ   |   09 בדצמבר 2019   |   יום שני
לייף סטייל רכב טכנולוגיה נדל בארץ עולם פיננסי
עשו מנוי
למגזין פורבס
ועכשיו – במבצע היכרות
מיוחד למנויים חדשים
תנו לקנות בשקט: כך הפכה ריסקיפייד הישראלית לחד-קרן
02/12/2019 | רוני קרצנר
היום השני: כך שוויה של מאנדיי הישראלית צמח לשני מיליארד דולר
06/12/2019 | רוני קרצנר
הון של יותר מ-430 מיליארד שקל: העשירים שיעידו במשפט נתניהו
02/12/2019 | רוני קרצנר
  לייף סטייל  < ראשי

הקרוז שמציע שיט מסביב לעולם ב-180 יום הגיע לחיפה

ספינת הבוטיק שעל סיפונה רק 684 נוסעים - אבל 70 שפים ו-400 אנשי צוות - החלה את מסעה בניו יורק, מבקרת בחמש יבשות ובעשרות מדינות • הנוסעים נהנים מהפלגה חווייתית וממגוון יעדים במשך חצי שנה ברציפות, בעלות שמתקרבת ל-40 אלף דולר לנוסע
28/05/2019 | נאוה רוזנפלד
ספינת השיט "אינסיניה", שמציעה הפלגה מסביב לעולם ב-180 יום, הגיעה השבוע לישראל ועגנה בנמל חיפה. מסלולה של הספינה כולל חמש יבשות ועשרות מדינות. היא יצאה מניו יורק ב-11 בינואר השנה, הפליגה דרך הים הקריבי, מקסיקו, אוסטרליה והפיליפינים - משם לסין, יפן, וייטנאם, תאילנד, הודו, מצרים ובתחילת השבוע כאמור הגיעה לישראל. מכאן היא ממשיכה ליוון וליעדים נוספים באירופה, עד שתסיים את מסעה בחזרה בארצות הברית - במיאמי - ב-11 ביולי. 

למרות שישנה אפשרות להצטרף למסע במבחר יעדים ולחילופין לא להשלים את כל המסע, מתברר שרוב הנוסעים בוחרים ליהנות מהפלגה חווייתית וממגוון היעדים במשך חצי שנה ברציפות. העלות למסע כזה מתקרבת ל-40 אלף דולר לנוסע.

סיפונה של ספינת הבוטיק אינסיניה | צילום: אושיאנה קרוזס

למרות המסע הארוך מדובר בספינה שלא מתחרה בענקיות הקרוזים - ומגדירה עצמה כספינת בוטיק. את 684 הנוסעים משרתים 400 אנשי צוות - כמעט על כל נוסע בספינה יש איש צוות.

חברת אושיאניה קרוזס, בעליה של אינסיניה, מייחסת חשיבות רבה לחוויה הקולינרית ומעסיקה בספינה 70 שפים. בשנה האחרונה הוביל את התפריטים המאסטר שף הצרפתי ז'אק פפין. אינסיניה מציעה לאורחיה, למשל, 10 סוגים שונים של שמן זית, חלקם אורגניים ומופקים מזיתים שנקטפו בטווח של לא יותר 24 שעות. התוצאה היא שמן מאוזן ופירותי הדומה ביותר לטעמו של שמן הזית בטוסקנה. התפריט בספינה כולל גם שיתוף פעולה עם מותג שמפניית היוקרה דום פריניון ומציע ארוחה מיוחדת ל-24 סועדים בלבד בכל פעם. הארוחה כוללת שש מנות גורמה עם סוגי שמפניה שונים.

684 נוסעים - 70 שפים - 400 אנשי צוות | צילום: אושיאנה קרוזס

חוויית הטעמים והקונספט הקולינרי מלווה את אורחי הספינה לאורך כל ההפלגה. הם מוזמנים לבלות בעשרות סיורי חוף בעקבות מאכלים מסורתיים, הכוללים סיורים בשווקים מקומיים וביקורים במסעדות האותנטיות והמומלצות ביותר בכל יעד. כך זוכים האורחים להיחשף כל פעם מחדש למטבחים עשירים ומרתקים מכל קצוות עולם. על סיפון האונייה, אפשר לקחת חלק בסדנאות בישול ואפייה המתקיימות במהלך ההפלגה ובכל נקודות העגינה של השיט.

רופאים הכי טובים 2019
מקבוצת
אודות   |   צור קשר   |   הזמנת מנוי   |   שירות לקוחות מנויים   |   תנאי שימוש   |   פרסום בפורבס
Website created by   Cyberserve
אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואינה מחזירה כתבי יד ותמונות  |  כל הזכויות שמורות לפורבס ישראל / FI Media